עמוד קטגוריה

2 באוגוסט 2011

תבלין קייג'ן

קייג'נים הוא כינויים של מהגרים מקנדה הצרפתית שהגיעו אל לואיזיאנה בסוף המאה ה- 18. הם נקראו כך כדי להבדילם מה – "קריאולים הלואיזיאניים"- המקומיים צאצאי המהגרים […]
2 באוגוסט 2011

לבטים של שף

טארט עגבניות עם לבנה ושום, סוכריות זיתים, מרמלדת לימון כבוש, אמולסיית זעתר למתכון←   להיות שף בתקופה כמו שלנו. אתגר מרתק אך גם משימה לא קלה.   […]
23 ביולי 2011

bread pudding רוגלעך

עם שוקולד, מרציפן וטופי קינמון   הפוסט הזה, כמו המנה שהוא מציג, לא היה מתוכנן. כן, גם אני לפעמים ספונטני.   הכל התחיל בארוחת טפאס מצויינת […]
21 ביולי 2011

12 שעות בישול, 2 דקות הקפצה

נתחי שורט ריבס עם ירקות שורש למתכון ←   בפוסט הזה אני רוצה לעסוק בנושא שכבר נגעתי בו בפוסטים ובמתכונים קודמים באתר, אך הפעם אני מתכוון […]