עמוד קטגוריה

11 בנובמבר 2012

אורז בן גוריון

עוף עם פתיתיםלמתכון←     כשייכתבו דברי ימי המטבח הישראלי, אין ספק שהפתיתים יתפסו שם מקום של כבוד בתור אחד מחומרי הגלם הראשונים, אולי היחידים, שממש […]
3 בנובמבר 2012

would you like some pudding?

פודינגים מאודים למתכונים← "פרצלסוס איש הוהניים, במאה ה־16, נטש מולדתו ויעבור ברגליו עולם יה נאוה כרכים ויערות זה. עליו יסופר, כי באשר בא, חקר טבע חייתו, […]
24 באוקטובר 2012

זכרונות מאנגליה

    The fat duck – רשמים מארוחה מסעירה לפני כשבועיים זכיתי להגשמת אחת הפנטזיות הקולינאריות הכי גדולות שלי וישבתי לארוחת טעימות במסעדת הדגל של הסטון בלומנטל […]
29 בספטמבר 2012

על קו הגבול

 עוגיות שוקולד צ'יפס וגם שוקולד צ'יפס – מנטה   כשהייתי בצבא לא היו לי ממש חברים. אף אחד לא שם לב במיוחד לילד הדוס שמתאמץ יותר […]