מכל סוגי הפסטות בעולם – דווקא הניוקי, שהוא לא ממש פסטה, הוא החביב עלי ביותר. ניוקי באיטלקית זה בעצם "גושים" וקיימים סוגים מגוונים של ניוקי – מסולת, מגבינה, מקמח ואפילו מפירורי לחם, אך כשאומרים כך סתם ניוקי בלי לציין את סוגו מתכוונים למלך האמיתי – ניוקי תפוחי אדמה. ניוקי במיטבו הוא עננים רכים ועדינים של אושר. לצערנו ניוקי קנוי, שבדרך כלל עשוי מתפוחי אדמה יבשים, הוא ברוב המקרים כבד, מוצק מדי ונדבק אל החיך. אז אין מנוס, צריך להכין ניוקי לבד. לפניכם טיפים יעילים וגם מתכון מפורט שאם תצמדו אליו מובטחים לכם ניוקי משובחים, ללא תקלות ודי בקלות. כל התהליך גם מצולם כך שאפשר באמת בלי בעיה להבין את התהליך. הקרדיט לצילומים היפים שייך לשתי חברות טובות שהן גם צלמות מוכשרות – יולה זובריצקי ו ענת סקילי.